U bent nu hier: Home » Noord-Brabant » Dongen

Loodgieter Dongen

Hieronder vindt u een overzicht van alle loodgieters in Dongen. Voor een overzicht van loodgieters in de provincie Noord-Brabant, ga naar loodgieter Noord-Brabant. Of ga naar direct contact met loodgieters om via één e-mail in contact te komen met meerdere loodgieters tegelijk.

1

Widebo installaties

Bradleystraat 2, 5103 TK Dongen (Noord-Brabant)
Tel: 06-406087090, Fax: 0162-850642, KvK: 18084868
Bij Widebo Installaties kunt u terecht voor al uw loodgieterswerkzaamheden
en Verwarmingswerkzaamheden, van installatie tot onderhoud! Of het nu gaat om een CV ketel storing of CV ketel vervanging, een lekkage in de water of gas leiding, Dak of Zink werkzaamheden of een installatie van een complete badkamer wij kunnen u altijd helpen. Wij zijn een ambitieuze organisatie met ervaren en vakbekwame medewerkers die niet alleen weten wat er tijdens installatiewerkzaamheden moet gebeuren, maar ook graag meedenken over wat er speelt in het complete-traject. Dit leidt vaak tot oplossingen waardoor slagvaardiger en kostenbesparend kan worden gewerkt. Widebo installaties werkt voor Woningbouw verenigingen en particulieren.

Widebo installaties is een ambitieuze organisatie opgericht in 2006 door William de Bont en heeft voor en na het behalen van zijn vakdiploma’s geruime ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Met de aanwezige kennis en kunde is Widebo Installaties in korte tijd uitgegroeid tot een solide en betrouwbare organisatie binnen de Branche. Dit is vooral te danken aan de gemotiveerde inspanning binnen de organisatie en het vertrouwen van onze klanten. Maar ook aan slagvaardigheid, kwaliteit, service, korte communicatielijnen en flexibiliteit.

Widebo installaties heeft vakbekwame, enthousiaste loodgieters/ verwarmingsmonteurs die beschikken over de juiste vakdiploma’s en kennis. Als opdrachtgever mag u dan ook het volgende van hun verwachten:

Zij zijn in staat volledig zelfstandig te werken en beschikken over het benodigde gereedschap.
Zij voeren de instructies van projectleiders en de aangewezen veiligheidsinstructies zorgvuldig uit.
Zij leveren een vakbekwame prestatie met het oog op een adequate oplevering van het specifieke project.
Zij zijn voorzien van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen.

Onze ervaring in de afgelopen jaren hebben onze organisatie gesterkt in de overtuiging dat wij voor onze opdrachtgevers de meest geschikte partner zijn om hen met onze vakkundige en flexibele inzet bij te staan op hun projecten. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een stabiele partner voor onze opdrachtgevers door garant te staan voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid! Ons doel voor de komende jaren is dan ook dit nog verder uit te bouwen en zo nog verder te groeien!

Widebo Installaties staat garant voor vakkundige installaties, reparaties en onderhoud! Wij geven deskundig advies en brengen een offerte uit op maat en voeren opdrachten degelijk en volgens afspraak uit. Service en kwaliteit staan daarbij hoog in het vaandel. Dit betekent dat u zowel voor, tijdens als na oplevering van de werkzaamheden op ons kunt rekenen. Bij Widebo Installaties heeft u altijd garantie op het installatiewerk wat door ons is afgeleverd. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen leveren en installeren wij alleen kwalitatief hoogwaardige producten, zodat u hier jarenlang plezier van kunt beleven.

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website en voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.
dakbedekking, Zinkwerk, Loodgieterswerk, Centrale verwarming, Cv ketels,
Sanitair, Riolering, Lekkage opsporen
Openingstijden
Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

* Toeslagen op de uren: Maandag t/m vrijdag van 17:00 t/m 22:00 uur 50% toeslag Zaterdag van 08:00 t/m 22:00 uur 50% toeslag Zondag van 08:00 t/m 22:00 uur 100% toeslag Feestdagen van 08:00 t/m 22:00 uur 200% toeslag

Sociale media:
Afbeelding › Widebo installaties

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy