U bent nu hier: Home » Noord-Holland » Westzaan

Loodgieter Westzaan

Hieronder vindt u een overzicht van alle loodgieters in Westzaan. Voor een overzicht van loodgieters in de provincie Noord-Holland, ga naar loodgieter Noord-Holland. Of ga naar direct contact met loodgieters om via één e-mail in contact te komen met meerdere loodgieters tegelijk.

1

Timman Installatietechniek

IJsvogelstraat 9, 1551 GL Westzaan (Noord-Holland)
Tel: 0647403825, Fax: -, KvK: -
Het bedrijf voor uw installatieoplossingen, ontstaan vanuit een passie voor
installatiewerk. Professioneel, vakkundig en kwalitatief uitgevoerd met veel oog voor detail. Altijd gericht op het beste resultaat, moderne technieken, nieuwe ideeën en een klantgerichte service.

Gespecialiseerd in onder meer het aanbrengen van CV installaties, sanitair, gas- en waterleidinginstallaties en zonne-energie. Met ruim 10 jaar ervaring in het installatievak, bent u verzekerd van een professionele, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige service. Door de kleinschaligheid van het bedrijf ben ik in staat u een persoonlijke service te bieden en heeft u slechts één enkel aanspreekpunt gedurende het gehele project. Dit wordt door klanten als zeer prettig ervaren. Daarnaast kan Timman Installatietechniek een beroep doen op diverse andere gespecialiseerde bedrijven op het gebied van bijvoorbeeld elektrotechniek, timmer-, tegel- en stukadoorwerken. Hierdoor kunt u rekenen op een vakkundige en efficiënte uitvoering van uw opdracht en een totaalpakket aan diensten. Allemaal tegen een marktconform tarief.

Mijn missie is het realiseren van uniek installatiewerk en het creëren van mogelijkheden en oplossingen waar u zelf niet eerder aan had gedacht. Kwaliteit, vertrouwen en professionaliteit staan bij mij hoog in het vaandel. Timman Installatietechniek laat de klant te allen tijde achter met een naar verwachting afgerond project en een tevreden gevoel!

Timman Installatietechniek werkt onder andere in de regio's Zaanstad, Amsterdam en Amstelveen.
Diensten onbekend
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Timman Installatietechniek

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy